Freelance

Ik heb dertien jaar ervaring in de journalistiek en de modewereld. Sinds september 2012 werk ik niet meer dagelijks op de redactie van een krant, maar als freelancer. U kunt contact met me opnemen voor schrijfwerk, copywriting, het leiden van discussies en talkshows en het geven van gastcolleges.


Media

Ik werk als freelance modejournalist voor de Volkskrant en Volkskrant magazine. Ik bezoek regelmatig de modeshows in Parijs en Milaan, ik ben een vaste gast van de Amsterdamse modeweek en ik spreek geregeld met gevestigde en opkomende smaakmakers uit binnen- en buitenland. Daarnaast schrijf ik voor modeglossy VOGUE en publiceer ik onder meer in HP de Tijd en de VARAgids. 


Copywriting

Ik schrijf ook teksten in opdracht van bedrijven en modemerken. Ik werk als tekstschrijver en copywriter voor creative agency …,staat. Voor hen schrijf ik – onder meer – de teksten voor het jaarlijkse Kroonenberg Journal. Ik was hoofdredacteur van het IJmagazine en ik heb meegewerkt aan de campagne van modeketen Uniqlo.


Onderwijs

Ik heb zelf aan het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) gestudeerd, sinds 2009 ben ik terug als docent. Ik ben betrokken bij de Minor Fashion & Editorial Branding, een Honoursprogramma dat is opgezet door Frank Jurgen Wijlens. Ik geef les in journalistiek en tekstredactie, en coach de studenten bij het maken van teksten voor een door hen bedacht magazine en/of website.
Minor uitkomst 2018: garmentmagazine.com